KIEGÉSZÍTŐK - CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ RAKODÓ

Legyen sokrétűbb!

A megfelelő eszköz kiválasztása a kulcs az eredményes munkához!
Válasszon különféle kiegészítőink közül, igényének megfelelően! Legyen szó mezőgazdasági, építőipari, tájrendezési, bányászati vagy hulladékgazdálkodási tevékenyégről.
Mindegyik csúszókormányzású rakodógépünk egy univerzális gyorscserélő rendszerrel van ellátva, a könnyű fejcserélhetőség érdekében, valamint rejtett külső hidraulika körrel a csatlakozások védelme érdekében. 
A BAWOO munkagépei ideálisak rakodásra, emelésre, ásásra, fúrásra és takarítási munkák elvégzésére különböző kiegészítőkkel.

NÉGY AZ EGYBEN Csúszókormányzású rakodó

4 AZ 1-BEN KANÁL

Egyetlen kiegészítővel sokféle feladat elláthat. Ideális rakodásra, ásásra, dózerolásra és talajkiegyenlítésre. Tökéletes választás teleprendezéshez, hóeltakarításhoz és bármilyen könnyű és nehéz anyag rakodásához, tolólapként, csipkedő kanálként és szintezőként is használható.

VILLÁS KANÁL Csúszókormányzású rakodó

VILLÁS KANÁL

Segítségével könnyebben és gyorsabban mozgathatja az anyagokat. Az erős fogak ideálisak mezőgazdasági és állattartási munkák hatékony elvégzésére.

MAGASSÁGI RAKODÓKANÁL Csúszókormányzású rakodó

MAGASSÁGI RAKODÓKANÁL

Érjen el magasabbra a mostani rakodógépével. Ezzel a kanállal kitolhatja az ürítési magasságot. A magassági rakodókanál a legjobb választás baromfi farmok esetében. A nagyobb ürítési magasságnak köszönhetően könnyebben tudja megrakodni teljes kapacitásra a szállító járművet. Extra magas oldalfalakkal rendelkezik, hogy gyorsabban kitakaríthassa a nevelőépületet.

SZŰRŐKANÁL Csúszókormányzású rakodó

SZŰRŐKANÁL

Kiválóan alkalmas nagyobb kövek felvételére a felesleges törmelék kiszűrésével.

ÁROKÁSÓ Csúszókormányzású rakodó

ÁROKÁSÓ

Használatával produktív és könnyen kezelhető markológéppé alakíthatja csúszókormányzású rakodógépét. Költséghatékony és megfelelő megoldás kölcsönzőknek, tájrendezőknek,farmoknak, építőipari kivitelező cégeknek (szennyvíz csatorna, ivővíz vezeték és erős áramú vezetékek).

FOGASKANÁL Csúszókormányzású rakodó

FOGAS KANÁL

Ideális ásáshoz és anyagmozhatáshoz. Jó kapacitást és szakítóerőt biztosít.

TALAJFÚRÓ Csúszókormányzású rakodó

TALAJFÚRÓ

A Digga prémium talajfúró kiváló függőleges lyukak fúrására egyenetlen terepviszonyok esetén is. Innovatív kialakítása során a úgy lett megtervezve a taljúró fej, hogy maga a motorház is képes a fúrt lyukba behatolni, így nincs szükség hosszabbítókra a méllyebbre fúrás érdekében

LAPVIBRÁTOR Csúszókormányzású rakodó

LAPVIBRÁTOR

Magasabb impulzus energia a jobb tömörítésért. Kiváló eszköz útalap, ágyazat és általános talajtömörítéshez.

BONTÓKALAPÁCS Csúszókormányzású rakodó

BONTÓKALAPÁCS

Magas minőságű modern bontókalapács. Halk működés, alacsony karbantartási igény a csavarmentes rögzítőrendszernek köszönhetően. Nagy ütőerő kifejtésre képes függőleges és vízszintes irányban is beton, kő, aszfalt és egyéb burkolatok bontásához.

BÁLA MOZGATÓ Csúszókormányzású rakodó

BÁLA MOZGATÓ

Ideális kerek és kockabálák mozgatására. Befogási tartomány min. 430mm - max. 1460mm

GRAPPLE KANÁL Csúszókormányzású rakodó

GRAPPLE KANÁL

(Villás vagy normál kanállal) A terménykanál megfelelő választás terjedelmes tájrendezési, mezőgazdasági és állattenyésztési anyagok, mint például széna vagy trágya mozgatására. A Grapple kanál megfelelő építési törmelék, szemét vagy cső mozgatására. Lehetővé teszi különböző nehezen kezelhető anyagok mozgatását a munkaterületen. Strapabíró kivitel a legkihívóbb munkakörülményekhez. Spóroljon időt munkagépeinkkel a kézimunka kiváltásával!

RAKLAP VILLA Csúszókormányzású rakodó

RAKLAP VILLA

Raklapok, csomagolt anyagok gyorsabb és egyszerűbb mozgatása. Az állítható villák segítségével hatékonyan rakodhat különböző anyagokat a munkaterületen és az ipari üzemekben.

Seprő Csúszókormányzású rakodó

SEPRŐ

Megfelelő választás takarítási feladatok elvégzésére Összegyűjti a felesleges hulladékot, törmeléket. A seprő fej összegyüjti az anyagot a kanálba, amit utána ki lehet üríteni. Ideális parkolók, raktárak és mukaterületek feltakarítására.

HÓ VAGY DÓZER TOLÓLAP Csúszókormányzású rakodó

HÓ VAGY DÓZER TOLÓLAP

Magas minőségű és nagy teherbírású tolólapok. Legyen szó hókotrásról télen vagy tereprendezésről nyáron, a tolólappal könnyen mozgatható bármilyen anyag Kiváló irányíthatósága és ráláthatósága miatt könnyű és egyszerű vele a munka A hajlított ekevas kialakításnak köszönhetően könnyedén tolja maga előtt az anyagot. Gumi és műanyag vágóélek elérhetőek a szikrázás és a talaj felsértésének elkerülése érdekében

FA ÁSÓ Csúszókormányzású rakodó

FA ÁSÓ

Ásson ki, ültesse át vagy csomagolja a fákat gyorsan és könnyedén, anélkül, hogy el kellene hagynia a kezelőfülkét. Ideális faneveldékhez, golf pályákhoz, tájrendezéshez, parkokhoz, önkormányzatoknak, építőiparba és mezőgadaságnál.

Stabilizáló talpak Csúszókormányzású rakodó

HÁTULSÓ STABILIZÁLÓ LÁBAK

A stabilizáló lábak a munkagép hátuljának extra stabilitást ad. Kiválóan segít a munkagép erejének kiegyenlítésében. Úgy lettek tervezve, hogy segítsék az árokásóval vagy fa ásóval történő munkavégzést, hogy a legnagyobb ásóerő kifejtés elérhető legyen.

HEVEDER KERÉKRE Csúszókormányzású rakodó

HEVEDER KERÉKRE

Könnyű felszerelés, kevebb mint 30 perc. Növeli a járóképességet nehéz, köves és saras környezetben. Jobb felfekvést és csökkentett talajnyomást biztosít, védi a kerekeket a sérüléstől és elhasználódástól.