BTL SOROZAT - CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ RAKODÓ

BTL 350

Tapasztalja meg a különbséget, kivételes teljesítményt, erőt és sokoldalúságot a BTL sorozat csúszókormányzású rakodó gépeivel!
A BTL kompakt gumihevederes rakodó a legjobb megoldás, amikor nagy erőkifejtésre és stabilitásra van szüksége.
Tágas kezelőfülke, Joystick irányítórendszer, tartósan kent feszítő és fogaskerekek. Kiváló tapadás és lebegés a széles gumihevedernek köszönhetően, tökéletesen kiépített futómű, ugyanakkor egyenetlen terepen is akadálymentesen képes közlekedni.

Kiemelkedő vertikális emelési út, mely ideális teherautó rakodási és anyagmozgatási munkához, köszönhetően a megnövelt kinyúlási magasságnak.
Ezenkívül nagyobb emelőkapacitással rendelkezik az ismétlődő rakodási és anyag mozgatási feladatok hatékony elvégzéséhez.

A megnövelt üzemanyag tartály miatt nagyobb termelékenység és hosszabb munkaidő érhető el, ezáltal kevesebb állásidővel kell számolni.

BTL 400

Ideális rakodópálya nagy teherbírású kiegészítőkhöz és földmunkákhoz.
ROPS/FOPS szabvályú, tágasra, kényelmesre és biztonságosra tervezett kezelőfülke, megnagyobított vészkijárattal.
Fokozott rugalmasság: 1 géppel többféle munka elvégezhető.
Megnövelt stabilitás: nagyobb tapadás és kisebb talajterhelés, köszönhetően az optimális erőátadásnak a hajtóműtől a talaj irányába, így meredek és egyenetlen terepen is helyt áll.
Javított hűtés: jobb teljesítmény és a hosszabb élettartam érdekében.
Az új funkciók segítségével megnövelheti az üzemidejét és egyszerűbbé teheti a karbantartást. Karcolásoktól, idegen tárgyak behatásaitól védett és horpadásoknak ellenálló motortér ajtó.

BTL 400EX

A BTL400EX az egyetlen teleszkópos gémmel rendelkező kompakt gumihevederes rakodógép.
Az innovatív termékfejlesztésnek köszönhetően teleszkópos gémmel magasabbra, távolabbra érhetünk el és mélyebbre áshatunk.
Maximális munkabírás, fokozott terhelhetőség és megbízhatóság.

A RÉSZLETES TERMÉKSPECIFIKÁCIÓT MEGTALÁLJA A KATALÓGUSUNKBAN